Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Düzenlenen Birimler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel düzenlenen birimler arası voleybol turnuvası 14.12.2023 tarihinde Gelişim Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesi ile sona erdi.

Seyir zevki yüksek ve heyecanlı anların yaşandığı müsabakaların final maçında 100. Yıl Yıldız Spor takımı ile Bilgi İşlem takımları karşılaştı. 100. Yıl Yıldız Spor takımı maçı 3-0 kazanarak şampiyon olurken, mücadelesiyle takdir toplayan Bilgi İşlem takımı ikinci oldu.  Yapı İşleri takımı ise turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Turnuva ardından düzenlenen ödül töreninde 100. Yıl Yıldız Spor takımına birincilik madalyaları Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik tarafından takdim edildi. Turnuvayı 2. sırada tamamlayan Bilgi İşlem takımına madalyaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci tarafından verildi. Turnuvayı 3. sırada tamamlayan Yapı İşleri takımına ise madalyaları Genel Sekreterimiz Kamil Gök tarafından takdim edildi.

Turnuvada centilmence mücadele eden, KTÜN Özel, Filenin Mühendisleri, Anadolu Kartalları ve Personel United takımları ise seyircilerden büyük alkış aldı.