Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Üniversitemiz Standını Ziyaret Etti

Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından Savunma Sanayii Başkanlığının himayelerinde düzenlenen 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’nın açılış programı Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleşen "7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları" etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, üniversitemiz standını ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Yılmaz, öğrencilerimizden projeler hakkında bilgi alarak fotoğraf çektirdi.