EMT Tarafından Düzenlenen ALFA'23 Altın Fikirler Atölyesi Etkinliği Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz Endüstri Mühendisleri Topluluğunun geleneksel hale gelen ve bu yıl beşincisi düzenlenen, ALFA'23 Altın Fikirler Atölyesi Etkinliğine, birbirinden değerli alanında uzman konuşmacılar katıldı.  Öğrencilerin motivasyonunu, insani ilişkilerini ve kariyer alanında gelişimini hedefleyen etkinlik, Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi Konferans salonunda gerçekleşti.

Bu yıl 5.’sinin düzenlendiği öğrencilere yönelik olarak hazırlanan; motivasyon, tecrübe, kariyer gibi konularda öğrencilere rehber olması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte üniversitemiz alanında uzman birbirinden kıymetli konuklara ev sahipliği yaptı. İKDoktoru.com kurucusu Birol Saylan “İnsan Kaynaklarının Geleceği ve Kariyer Yönetim Sırları”, HAVELSAN Strateji Grup Lideri Erol Yücel “Yarının Dünyasında Teknoloji ve İnsan; Birlikte Uyum İçinde Yaşamak”, KOÇTAŞ İnsan Kaynakları İş Ortağı Çiğdem Dinçer ise “Mühendislik ve Kariyer Fırsatları” konulu sunumlarıyla, öğrencilere kariyer planlama konularında bilgiler paylaştı.

Etkinlik açılışında konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Üniversitemizin tarihçesi, konumu ve başarılarından söz ederek öğrencilere,  “Üniversitede yaşam bildiğiniz gibi sadece derslerden oluşmuyor, spor, sanat ve her türlü sosyal faaliyetleri kapsayan üniversite yaşamında kendinizi geliştirme noktasında çaba sarf etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Üniversitemizin bütün imkânlarından sonuna kadar faydalanmanız kariyer gelişiminiz için faydalı olacaktır.” diyerek etkinlikte emeği geçen tüm akademik, idari personel ile öğrencilere teşekkür etti.

Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Topluluğu Başkanı ve aynı zamanda üniversitemiz öğrencisi Hasan Şimşek ise yaptığı konuşmada topluluk olarak gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlerden bahsederek, “Üniversite hayatıma değer katan, donanımlı bir mühendis olmam konusunda destek olan hocalarıma ve topluluk üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi Konferans salonunda düzenlenen ALFA’23 etkinliğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Murat Oral, Osman Deniz Şimşek, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri  Prof. Dr. Yakup Kara, Prof. Dr. İsmail Karaoğlan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.