Erasmus+ Start Up Projesinde İkinci Dönem İçin İmzalar Atıldı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) olarak proje paydaşları arasında yer aldığımız Start Up Konsorsiyum Projesi ikinci dönemi için imzalar atıldı. Uşak Üniversitesi’nde gerçekleştirilen imza törenine, Konya Teknik Üniversitesi adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı katıldı.

Start Up Erasmus+ Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumunun ikinci dönem protokol toplantısı, 28 Şubat tarihinde üniversitelerin rektör yardımcıları ve Uluslararası İlişkiler Ofisi temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesinde Koordinatörlüğünde 11 Üniversitenin oluşturduğu Erasmus+ Start Up toplantısı, proje ortaklarının Start Up Erasmus+ Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumunun ikinci dönem protokolüne imza atmasıyla başladı. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri, Ankara Hacı Bayram Veli, Eskişehir Teknik, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji, Kayseri, Konya Teknik, Kütahya Sağlık Bilimleri, Samsun, Trabzon ve Ankara Bilim Üniversiteleri protokole imza atan üniversiteler arasında yer aldı.

Proje kapsamında 2021 proje başvuru döneminde yeni kurulan üniversitelerin Erasmus ofislerinin kurumsal kapasitelerini, hareketlilik sayılarını, hibe miktarlarını arttırmak ve farklı üniversitelerin bir araya gelmesiyle oluşan sinerjiyle yeni projelere zemin hazırlanması amaçlanıyor.