Konya Üniversite Tanıtım Günleri Kapsamında Düzenlenen Fuara Katıldık

Konya Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında Eket Fuarcılık tarafından üniversite adaylarına yönelik düzenlenen fuarda yerimizi aldık.  Konya ve ilçelerinden, özel ve devlet okulu olmak üzere çok sayıda okul ve öğrenciye ev sahipliği yapan fuarda iki gün boyunca üniversitemizi anlattık.

Konya Dedeman Hotel & Convention Center’da gerçekleştirilen fuarda, üniversitelerin yetkilileriyle yüz yüze görüşme imkanı bulan aday öğrenciler, Üniversitemizin bölümleri, yurt dışı imkanları, çift ana dal, yan dal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar, tercih ve sıralama ile ilgili her konuda detaylı bilgi alma imkanı buldu.

Konya Teknik Üniversitesi Tanıtım Standında,  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğretim Üyesi Ali İhsan Martı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ayhan Tekin, Kurumsal İletişim Koordinatörü Osman Keskin ve iletişim uzmanlarının yanı sıra Mimarlık ve Makine Bölümü son sınıf öğrencileri düzenlenen seminerde katılımcılara Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi verdi.

Konya Teknik Üniversitesi KTUN