Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Düzenlediği “Öğrenci Buluşmaları” Öğrencilerimizin Yoğun Katılımı ile Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Öğrenci Buluşmaları”, Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Programda konuşma yapan Rektörümüz, öğrencilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektörümüz, Üniversitemiz hakkında yapmış olduğu genel bilgilendirme sonrasında akademisyen ve öğrencilerden gelen farklı konulardaki soruları cevaplayarak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise yaptığı konuşmada, Konya hakkında genel bilgi vererek Konya Büyükşehir Belediyesinin öğrenciler için yaptığı sosyal tesis, kütüphane vb. başta olmak üzere ulaşılabilir hizmetlerinden bahsederek, Konya’nın bir öğrenci kenti olduğunu söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan KAPSUL platformunun üniversitemiz öğrencilerine açık olduğunu ifade etti. Öğrencilerin şehir ve belediye hizmetleri hakkındaki sorularını yanıtladı.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi içerisinde yer alan RAC-LAB Laboratuvarı gezildi.