Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi’nde Görev Değişimi

Yaklaşık 2 yıl önce resmi olarak kurularak, KTÜN bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KTÜN Kariyer Merkezi, 2022 yılı birinci olağan yönetim kurulu toplantısında görev değişimi yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda Kariyer Merkezi olarak bu zamana kadar yapılan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunularak, önümüzdeki dönemlerde yapılacaklar hakkında bilgiler verildi.

Kariyer Merkezi olarak eski ve yeni yönetimin bir araya geldiği toplantı, ilk olarak Kariyer Merkezi Kurucu Müdürü Prof. Dr. Selma Düzyol’un Merkezin kuruluşundan itibaren yapılan çalışmaları hakkında verdiği bilgiler ışığında değerlendirilmeler yapıldı. Düzyol, “Kurucu Müdür olarak 2020 yılından bu yana ekip olarak güzel işler yapıldığına inanıyorum. Bu anlamda elimizden geldiğince çalışmalar yürüterek öğrencilerimize ve kurumumuza faydalı olmaya çalıştık. Kariyer merkezimizin önümüzdeki dönemde de yine aynı özveriyle çalışmalarını yürüteceklerine inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Doç. Dr. Deniz Oktaç Beycan ise başarılı çalışmalar yapan, öğrenci ve mezunlarımıza kariyer noktasında rehber olan Kariyer Merkezi çalışmaları için emeği geçenlere teşekkür ederek yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İleriki dönemlerde yapılacak çalışmalara yeni fikirlerin de eklenerek, güzel işler ortaya koymayı hedeflediklerini belirtti. “2022 yılı içinde de Kariyer Merkezimizde kariyer danışmanlığı, psikolojik danışmanlık, iş ilanlarının duyurulması gibi tüm kariyer faaliyetlerinin devamının yanı sıra, Konya’daki diğer dört üniversitenin ve Büyükşehir Belediyesinin Kariyer Merkezleri ile işbirliği içinde yapılacak Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)” çalışmaları da devam edecek” dedi.

Hem 2022 yılı birinci olağan yönetim kurulu toplantısının hem de görev değişiminin gerçekleştiği toplantıda, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. A. Deniz Oktaç Beycan’ın eski yönetime taktim ettiği ‘Teşekkür Belgelerinin’ verilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Gelişim Yerleşkesi A Salonunda gerçekleşen toplantıya, eski yönetimde Kurucu Müdür olarak görev yapan Prof. Dr. Selma Düzyol, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Tevfik Ağaçayak, Doç. Dr. Farabi Temel ile yönetimi devralan yeni Müdür Doç. Dr. A. Deniz Oktaç Beycan, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Melih Kurnalı, Öğr. Gör. Merve Gül Koçakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Mehmet Topçuoğlu, Prof. Dr. Halife Kodaz, Dr. Öğretim Üyesi Gamze Doğan ve Öğr. Gör. Gökhan Yalçın ve Kariyer Merkezi personeli Öğr. Gör. Muazzez Çakır Aydın yer aldı.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi