Konya Teknik Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı

Üniversitemizin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi,  Endüstri Mühendisliği Bölümü 2022-2023 Öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile mezuniyet belgelerini ailelerinin gurur dolu bakışları ile aldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, yaptığı konuşmada, ‘Üniversiteler, bilim ve teknolojinin üretimi, bilimsel bilginin dolaşımı, bireylerin yetiştirilmeleri noktasında önemli görevler üstlenmektedir.  Konya Teknik Üniversitesi olarak bizler bu görev bilinciyle sorumluluğunuzu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu noktada burada bulunan her bir akademisyen arkadaşıma gençleri yetiştirmede göstermiş oldukları özveri ve gayretlerinden dolayı huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim.” dedi. 1996 yılından bugüne kadar 2000’inin üzerinde öğrenciyi birer Endüstri Mühendisi olarak mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekleyen Rektörümüz, “Mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerimize hayatları boyunca aydınlık ve başarılarla dolu günler diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından mezunlarımız ailelerin gurur dolu bakışları altında mezuniyet belgelerini aldı. Törende dereceye giren öğrencilere ayrıca ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi. Törenin sonunda öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşarken, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimizin aileleri mezunlarımızın sevinçlerine ortak oldu.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken,  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürol Önal, Lisansüstü Eğitim Enstitü Müdürü Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen, akademik, idari personel ile öğrenciler ve velileri katıldı.