KTÜN’de "Etkili İletişim Teknikleri" Eğitimi Verildi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) personeline yönelik hizmet içi eğitim kapsamında "Etkili İletişim Teknikleri" konulu eğitim düzenlendi. İki grup halinde gerçekleştirilen toplantıya akademik ve idari personel katıldı.

Eğitim, KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci tarafından verildi. Eğitimde etkili iletişim teknikleri, sağlıklı iletişimin önemi, duygudaşlık gibi konulara değinilerek personelin iş ve sosyal yaşantısında etkili iletişim tekniklerini kullanarak, sağlıklı, uyumlu ve daha verimli bir iletişim ortamının oluşturulması hedeflendi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim KTÜN personel tarafından yoğun ilgi gördü.