KTÜN Üst Danışma Kurulu Düzenlenen Toplantıda Bir Araya Geldi

Konya Teknik Üniversitesi dış paydaşlarından oluşturulan ‘Üst Danışma Kurulu’ Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in katılımıyla bir araya geldi. Toplantıda üniversite-sanayi-kamu işbirliğinde yürütülecek çalışma ve projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Bera Holding Yönetim Kurulu Başkan V. Mustafa Ulvi Bezirci ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, ASELSAN Konya Genel Müdürü Bülent Işık, Mimarlar Odası Başkanı Dr. Öğr. Üyesi S. Armağan Güleç Korumaz, KTÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy,  Rektör Danışmanları Prof. Dr. Esra Yel, Prof. Dr. Murat Olgun ve Genel Sekreter Recep Öztürk katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, ‘Üniversitemizin dış paydaşları arasında oluşan KTÜN Üst Danışma Kurulumuzla sık sık bir araya gelmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Tabi bu toplantılarda alınan kararları da hayata geçirmek istiyoruz.” dedi.

Toplantı da ayrıca üniversitenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verilerek, bundan sonra yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.