KTÜN Personeline EBYS Eğitimi Verildi

Konya Teknik Üniversitesi,  Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Komisyonu Programı kapsamında üniversitede görev yapan personelin etkinliğini ve verimliliğini artırmak amacıyla 2020 eğitim yılı hizmet içi eğitim programları belirlendi. Bu amaç doğrultusunda üniversite personeline Elektronik Belge Yönetimi Sistemi (EBYS) Eğitimi verildi.

Uzaktan bağlantı yoluyla gerçekleştirilen Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) eğitimi, CBKSoft yazılım A.Ş Uzmanı Serhat Söğüt tarafından 2 oturum halinde yapıldı. İlk oturumuna 101. İkinci oturumuna ise 82 olmak üzere toplam 183 personel katıldı.

Eğitim sonunda kullanıcılardan gelen sorular uygulamalı anlatım ile cevaplandırılarak, farklı konularda da uygulama birliği sağlanması hedeflendi.

EBYS kurumların faaliyetleri sırasında oluşturdukları her türlü dokümantasyonun, üretiminden nihai tasfiyesine kadar olan süreç içerisinde arşivlenmesini ve yönetilmesini sağlayan sistemdir. Bu sistem ile evrak takibi, belge yönetimi, arşiv yönetimi, doküman yönetimi, iş akışı yönetimi ve form yönetimi konularında % yüz web tabanlı ve eksiksiz bir sistem ve kesintisiz otomasyon sağlanarak, kağıt bazlı iş süreçlerinin tam entegre dijital ortama dönüşmesini sağlayan bir sistemdir.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi