KTÜN Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtikalinin 83. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma törenine katıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  il protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan programda 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunmasıyla birlikte bayrak yarıya indirildi.

Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreninin ardından Konya Devlet Tiyatrosunda 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenlendi.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik