KTÜN Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Buluşmaları’na Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik Sanayi Odası tarafından, Türkiye Cumhuriyeti Savunma Sanayii'nin destekleriyle düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'in katılımıyla gerçekleşen ‘Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Buluşmaları’ açılış törenine katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik sonrasında, ‘Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Buluşmaları’nda katılımcı olarak yer alan Konya Teknik Üniversitesi standı ile öğretim üyelerimizin firmalarının ve öğrenci topluluklarımızın standlarını ziyaret ederek, yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi aldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. dr. Babür Özçelik