KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Öğrencilerin Farkındalık Kazanmaları ve Sosyalleşmeleri Amacıyla Etkinlik Düzenlendi

Konya Teknik Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda öğrenciler ile özel gençleri bir araya getirerek hem farkındalık hem de sosyalleşmeleri için ortam oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Özel Gençler Mehteran Takımının müzik performansı ile başlayan program katılımcılardan büyük ilgi görerek takdir topladı. "Trafikte yapılacak bir hata tüm doğruları götürür" düsturu ile emniyet kemerinin hayati önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bir diğer programda ise Konya Bölge Trafik Ekipleri tarafından oluşturulan platformda öğrenci ve personelimize 30 km hızla giden ve takla atan simulatör araç ile olası kazalarda yaşanabilecek durumlar yansıtıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Gençler Mehteran Takımı ve Konya Bölge Trafik Ekiplerinin katılımı ile gerçekleşen etkinliklere KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sundur, Doç Dr. Yağmur Bezirci, akademisyen ve idari personel le öğrenciler katıldı.