KTÜN ‘Geleneksel İstihdam Temalı Okul Sektör Buluşması’ Programına Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Karatay Kılıçarslan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi K-TEK’de ikincisi düzenlenen ‘Geleneksel İstihdam Temalı Okul Sektör Buluşması’ programına katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi ile Konya’nın önde gelen firmalarının destek verdiği programda mezun öğrencilerin işe giriş merasimleri yapıldı.  Okul atölyesinde öğrenciler tarafından üretilen, elektrik eğitim setleri, akıllı ev sistemleri, makine elemanları, tesisat enerji sistemleri, robot ve dronlar ortaokul ve lise öğrencileri ile programa katılanlar tarafından ziyaret edilebildi. Firmalar da açtıkları stantlarıyla programa destek oldu.

Programa Konya Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Karatay Kaymakamı Zafer Orhan, MÜSİAD Konya Şubesi Başkan Vekili İbrahim Özen, Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Oda Başkanları, Okul Müdürleri öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.