KTÜNSEM Yenilenen Alt Yapısı İle Sınırlarını Aşacak Eğitimler Vermeyi Hedefliyor

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştıra Merkezi (KTÜNSEM) yapmış olduğu yenileme çalışmaları ile verdiği eğitimleri daha profesyonel nokraya taşıyarak, uluslararası geçerliliği olan iş birlikleri sayesinde birçok farklı alanda, ister uzaktan ister örgün eğitimler ile eğitim kalitesini artırıyor.

KTÜNSEM gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisine “Sertifika Sorgulama” ve “Sertifika Doğrulama” panelleri için yapmış olduğu başvuru kabul edildi. Konuyla ilgili devam eden alt yapı çalışmaları neticesinde, KTÜNSEM kuruluşundan bu yana vermiş olduğu belgeler de dahil olmak üzere sonraki süreçlerde vereceği tüm sertifika ve katılım belgeleri “e-Devlet” uygulamasından alınabilecek.

KTÜNSEM verdiği eğitimler sonrasında, eğitimlerini tamamlayanlar için Uluslararası düzeyde geçerli olan İngilizce ve Türkçe sertifikalar verecek. Sınav hazırlık kurslarından kişisel gelişim eğitimlerine, teknik eğitim ve hizmet içi eğitim programlarından sportif kurslara varıncaya kadar birçok eğitimi bünyesinde barındıracak olan KTÜNSEM böylece, European University Continuing Education Network (EUCEN) ile Ulusal bazda Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi (TÜSEM) üyesi olma koşullarını da yerine getiriyor.

Farklı alanlarda kurs ve eğitimler düzenleyerek bölgesinin tek teknik üniversitesi olmasının avantajlarını kursiyerlerine aktarmayı hedefleyen KTÜNSEM yeni yapılanma süreci ile yenilenen web sitesi ara yüzü https://ktunsem.ktun.edu.tr adresinden ulaşılabilir olacak. Yeni ara yüzüyle birlikte e-devlet belge ve doküman entegrasyonunun yanı sıra çevrimiçi uzaktan eğitim ve video kayıt sistemi üzerinden zaman mefhumu olmadan eğitim verilecek. Eğitim almak isteyenler özel ödeme sistemleri ile de kurs merkezine gelmeden dünyanın her yerinden çevrimiçi eğitimleri alacak ve eğitim süreçleri tamamlandığında belgelerini yine e-devlet üzerinden anında görüntüleyebilecek.

KOnya Teknik Üniversitesi KTÜN