KTÜN’de Bütçe Uygulamaları Konulu Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

2023 yılı Hizmet içi eğitim programı kapsamında, Üniversitemiz Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Abdullah Şahin tarafından Üniversitemiz harcama birimlerine yönelik olarak “Bütçe Uygulamaları” konulu hizmet içi eğitim verildi.

KTÜN Gelişim Yerleşkesi Rektörlük Hizmet Binası Konferans salonunda gerçekleşen hizmet içi eğitimde Strateji Geliştirme Daire Başkanı Abdullah Şahin; bütçe mevzuatı, 2023 yılı bütçesi, program bütçe uygulamaları, 2018-2025 yılları bütçe gerçekleşmeleri ve tahminleri konularında bilgilendirici sunum gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programına Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Üniversite Yönetim Kurulu Üyeleri, Harcama Yetkilileri, Gerçekleştirme Görevlileri ve birimlerimizde görevli mali işlerden sorumlu personel katılım sağladı.