KTÜN’de Online İlişik Kesme Dönemi

Konya Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yazılım Geliştirme Birimi tarafından hazırlanan “Online İlişik Kesme Başvuru Sistemi” yazılım süreci tamamlanarak kullanıma sunuldu. "Online İlişik Kesme" yazılımı sayesinde; ilişik kesme işlemleri için üniversiteye gelme gerekliliği ortadan kalkarak,  işlemler online olarak yürütülebilecek.

İlişik kesme başvuru ve onay işlemleri web yönetim paneli üzerinden verilen link üzerinden gerçekleştirilebilecek. İlişik kesme sistemine tanımlı akademik ve idari personelin kurumsal e-posta adresi ve erişim şifrelerini kullanarak sisteme giriş sağlayacak. Sistem; öğrencinin başvurusu sırasında sadece ilgili kullanıcılar (Danışman, Bölüm Başkanı, Komisyon Üyeleri vb.) için aktif olacak.

08.02.2021 tarihi itibariyle @ktun.edu.tr uzantılı mail adresi ve erişim şifresini kullanarak https://ilisikkesme.ktun.edu.tr/ web portalı üzerinden başvurular gerçekleştirilebilecek.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi