KTÜN’de ‘Erasmus+ Programı Staj Hareketliliği ve Öğrenim Hareketliliği İçin Oryantasyon Toplantısı’ Gerçekleştirildi

Konya Teknik Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından staj hareketliliği ve öğrenim hareketliliği kapsamında programdan faydalanmaya hak kazanan öğrencileri bilgilendirmek amacıyla ‘Erasmus+ Programı Staj Hareketliliği ve Öğrenim Hareketliliği için Oryantasyon Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirilen oryantasyon toplantısı, Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Hilmi Aksoy’un yaptığı açılış konuşması ile başladı.  Toplantı öğrenim hareketliliği sunumu ve staj hareketliliği sunumlarının yapılması ile devam etti. Programdan faydalanmaya hak kazanan öğrencilere hareketlilikleri başlamadan önce, başladığında ve sonrasında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı sonunda  Koordinatörlük yetkilileri öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Toplantıya Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Hilmi Aksoy, Erasmus+ Programı Kurum Koordinatör Yardımcımız Öğr. Gör. Teslime Gökgöl, Erasmus+ Programı Personeli Öğr. Gör. Mehtap Yorgancı, Erasmus+ Programı Personeli Öğr. Gör. Hasan Kocadayıoğulları ile Staj Hareketliliği ve Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrenciler katıldı.