KTÜN’de ‘Naif Bey ve Yaveri’ Adlı Oyun İzleyicileriyle Buluştu

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) MİMBİR Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen ve ‘Naif Bey ve Yaveri’ adlı tek kişilik kukla tiyatro gösterisi Gelişim Yerleşkesi konferans salonunda izleyicileri ile buluştu.

MİMBİR Öğrenci Topluluğu bahar dönemi son sınavları öncesi öğrenciler için moral ve motivasyon sağlaması amacıyla organize ettiği gösteri, tiyatro sanatçısı Gökhan Yılmazer tarafından, Naif bey kumpanyası adıyla oynanan serinin 175. oyunu olarak üniversite öğrencileri ile buluştu.

Gösteriye öğrencilerle beraber akademisyen, idari personel ve öğrenci toplulukları üyelerinin aktif katılımı oldu. Sahnelenen gösteri sonrası MİMBİR Öğrenci Topluluğu tarafından gösteriyi organize eden Çınar Sanat Atölyesine ve Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tosun tarafından tiyatro sanatçısı Gökhan Yılmazer’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Topluluk akademik Danışmanı KTÜN Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Bilgehan Yılmaz Çakmak ise tiyatro ile mimarlığı buluşturan sanatsal aktivitelerin devamının geleceğini belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.