KTÜN’de “Madde Bağımlılığına Karşı Farkındalık Paneli”

Konya Teknik Üniversitesinde (KTÜN) madde bağımlılığı hakkında katılımcıları bilgilendirmek ve konu hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla “Madde Bağımlılığına Karşı Farkındalık Paneli” düzenlendi.

KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Öğretim Üyesi ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci moderatörlüğündeki etkinlikte madde bağımlılığı konusunun farklı boyutları ele alındı. Panelde madde bağımlılığının psikolojik boyutu hakkında Necmettin Erbakan Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Süleyman Barbaros Yalçın, Madde bağımlılığının tıbbi boyutu konusunda AMATEM’den Uzman Psikiyatr Başak Demirel, Madde bağımlılığının narkotik boyutu hakkında Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personeli tarafından katılımcılara bilgi verildi.

KTÜN Gelişim Yerleşkesi Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı son olarak etkinliğe katılan konuşmacılara Teşekkür Belgesi taktim etti.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi