KTÜN’den Büyük Eker Bijon Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik ve beraberindeki heyet, Konya 3. Organize Sanayinde faaliyet gösteren Büyük Eker Bijon Sanayi ve Ticaret AŞ. nin üretim tesislerini ziyaret etti.

Büyük Eker Bijon Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eker’den bilgi alan Rektörümüz Özçelik ve beraberindeki heyet firmanın üretim tesislerini gezerek yetkilileri ile eğitim, staj ve danışmanlık alanlarında yapılacak iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi olarak sektörün ihtiyaçlarına yönelik nitelikli insan kaynağı sağlayabileceklerini belirtti. Proje bazında akademik danışmanlık sunabileceklerini söyledi.

Büyük Eker Bijon Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Bşkanı Mustafa Eker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eker ise Konya Teknik Üniversite ile her türlü iş birliğine açık olduklarını söyleyerek, Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Karaman, KTÜN Teknoloji Transfer Ofisi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldırım, Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Sercan Yağmur ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Osman Keskin eşlik etti.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik