KTÜN’den Bera Holding AŞ.’ye Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya ile Bera Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve KTÜN Üst Danışma Kurulu Üyesi Mustafa Ulvi Bezirci’yi ziyaret etti.

Kağıt-Karton, Makine, Gıda, Petrol, İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Mermer, Tekstil, Turizm gibi farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren Bera Holding Grubu ile bir araya gelen Rektörümüz ve beraberindeki heyet gerçekleşen toplantıda Üniversite-sanayi işbirliği hakkında görüşmelerde bulundu.

Holding Yönetim Binasında gerçekleşen görüşmeye, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Mehmet Balcı, Öğr. Gör. Dr. Ali Sait Özer ile Genel Sekreterimiz Kamil Gök katıldı.