Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Devir Teslim

Konya Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüne Prof. Dr. Mevlüt Uyan atandı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Harita ve Kadastro Programı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mevlüt Uyan düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen’den devraldı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde 15 Haziran Perşembe günü yapılan törene Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya,  Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Genel Sekreterimiz Kamil Gök, öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.

Enstitü Müdürlüğü devir teslim töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik , Müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürütmüş olan Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen ’e özverili çalışmaları için teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Rektörümüz, Prof. Dr. Mevlüt Uyan’a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Devir teslim töreninin ardından Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün yeni müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen ’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.