Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğrencilerimizden Sergi

Konya Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin “Temel Tasar” dersi kapsamında gerçekleştirdikleri dönem sonu “Workshop & Sergi” etkinlikleri renkli anlara sahne oldu.

2022-2023 güz dönemi projelerden oluşan “Workshop & Sergi”  öğrenci ve öğretim üyelerinin desteğiyle hazırlandı. Birbirinden farklı, özgün ve başarılı çalışmaların yer aldığı serginin bu yıl ki tematik rengi Kırmızı ve Mavi tasarımlardan oluştu.

KTÜN Gelişim Yerleşkesi Sanat Galerisindeki etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mine Ulusoy, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Murat Oral, Doç. Dr. Mehmet Topçu, bölüm akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu ve Ressam Büşra Nur Aslan yapmış oldukları sanatsal performanslarıyla katkı sundular.