Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Üniversitemizin Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, 2021-2022 yılı dönem öğrencileri,  Gelişim Yerleşkesi Spor Salonunda gerçekleştirilen iki ayrı törenle mezuniyet sevinci yaşadı.   Mimarlık ile Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ailelerinin ve hocalarının gururlu bakışları altında diplomalarını aldı.

Gelişim Yerleşkesi Spor Salonunda gerçekleştirilen her iki törende de bulunarak konuşma yapan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Törende ayrıca dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

Törene, Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Konya Mimarlar Odası Konya Şubesi Başkanı Dr. Armağan Güleç Korumaz, Fakülte akademik ve idari personeli, öğrenciler ve mezun öğrencilerin velileri katıldı.