Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in Katılımı ile Gerçekleşti

Üniversitemiz  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik başkanlığında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Esra Yel, Doç. Dr. Gürol Önal, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Karaman, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter V. Kamil Gök ile akademik ve idari personelin katılımıyla Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

2022-2023 Akademik Yılı içerisinde gerçekleştirilen ve devam etmekte olan projeler ve bilimsel çalışmaların aktarıldığı kurulda, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken ve Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik sunum yaptı. Dünya genelinde yaşanan Covid19 Pandemisi nedeniyle önceki yıllarda kurul toplantılarının yapılamadığı belirtilerek, toplantıda şimdiye kadar yapılmış olan ulusal ve uluslararası akademik çalışmalar, yürütülen projeler, öğrenci değişimleri, yarışmalarda elde edilen öğrenci başarıları değerlendirildi. Üniversitemizin, kurulduğu günden günümüze gelişimi ile bu günkü durumunun karşılaştırıldığı ve oldukça verimli geçen akademik kurulda fakülte binasında yapılan iyileştirmeler ve teknik düzenlemeler hakkında bilgiler de verildi.

Oldukça yoğun bir katılım olduğu gözlenen toplantı, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Osman Nuri Çelik