Makine Mühendisliği Bölümünden Emekli Olan Öğretim Üyelerine Veda Yemeği

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden emekli olan öğretim üyeleri ve teknik personel için veda yemeği düzenlendi.

Makine Mühendisliği Bölümü’nde uzun süre görev yapan Prof. Dr. Şefik Bilir, Prof. Dr. Mehmet Fatih Botsalı, Öğr. Gör. Dr. İbrahim Güldü, Öğr. Gör. Osman Sami Güven ve Teknisyen Halit Tutar için üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi'nde veda yemeği verildi.

Yemeğe, emekli öğretim üyelerinin yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Kürşad Ersoy, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saim Koçak, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları ve idari personeller katıldılar.

Yılların verdiği dostlukla, yaşanan güzel anıların yüzlere yansıdığı veda yemeği, emekli olan öğretim üyelerine gerek bölümümüze, gerekse üniversitemize verdikleri hizmet ve katkılardan dolayı plaket takdim edilerek teşekkür ve temennilerle son buldu.