Rektörümüz, ‘Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı’nda

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, şehrimizin sanayisine ve teknolojisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek, sorunları tartışmak ve çözüm üretmek amacıyla Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirilen ‘Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Orta ve uzun vadeli sanayi stratejisiyle ilgili yapılacak işbirlikleri için ‘Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı’na katılım gösteren kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin önemli olduğunu ifade eden Vali Özkan, üniversitelerimiz, sanayimiz, kamu kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve meslek kuruluşlarımızın işbirliğiyle şehrimizin vizyonunu tahakkuk etmek üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, toplantıya katılan yetkililer ile ilimizin, sanayi, ekonomi ve teknolojisine ilişkin istişarelerde bulunularak yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Turan, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman ve kurul üyeleri katıldı.