Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Akademik ve İdari Personelle Bayramlaştı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, düzenlenen bayramlaşma programında akademik ve idari personel ile bir araya gelerek, tüm personelin Kurban Bayramını kutladı.

Gelişim Yerleşkesi Rektörlük Binasında gerçekleşen bayramlaşma programında Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Mine Ulusoy, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Karaman, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Esra Yel, Prof. Dr. İhsan Özkan, Prof. Dr. Murat Olgun, Genel Sekreter Recep Öztürk, daire başkanları ile birlikte akademik ve idari personel bayramlaştı.

Rektörümüz yaptığı konuşmada, Konya Teknik Üniversitesinin kuruluşundan bu güne kadar gerçekleşen çalışma ve başarılardan söz etti. Üniversitenin başarılarında emeği geçen tüm akademik ve idari personele teşekkür eden Rektörümüz, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar temennisi ile tüm akademik ve idari personelin bayramını kutladı.