Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik Üniversitemizin Katılımcı Olduğu ‘Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi'ne Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Girişimci İşadamları Vakfı tarafından düzenlenen üniversitemizin de katılımcı olarak yer aldığı 'Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi' programının açılış törenine katıldı.

Rektör Özçelik, KTÜN akademisyenleri ve öğrencilerinin projeleriyle yer aldığı ve yoğun ilgi gören standımız başta olmak üzere diğer standları da ziyaret ederek sergilenen projeler hakkında bilgi aldı.

İki gün daha sürecek etkinlikte, çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler, kongreler ve “8. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” töreni gerçekleştirilerek iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik