Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik Topluluk Danışmanları Toplantısına Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve topluluk danışmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Çetinkaya, Topluluk akademik danışmanları ve öğrenciler katıldı.

KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü ile topluluklar arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi amaçlayan toplantıda, akademik danışman ile öğrencilerin istek ve talepleri dinlendi.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Özçelik, üniversite olarak öğrencilerin bilimsel, teknik, sportif, sanatsal pek çok farklı alanda kendilerini geliştirmelerine vesile olacak bu toplulukları çok önemsediklerinin belirterek, “Öğrencilerimizin farklı alanlarda faydalanabileceği hale hazırda 32 aktif öğrenci topluluğumuz mevcut. Öğrencilerimize bu topluluklar vasıtasıyla kendilerini geliştirecek her türlü fırsatı değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. İlgilendikleri alanlarda danışmanları ve topluluk üyeleri ile iş birliği içerisinde olmaları onlar için keyifli ve faydalı olacaktır” dedi.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Babür Özçeliik