Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e İstanbul Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlerinden Ziyaret

KTÜN Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik,  İstanbul Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlerini makamında ağırladı. Rektörlük Binası’nda gerçekleşen ziyarete, İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır da katılım gösterdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu’yu ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’yu makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Teknik Üniversite rektörlerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Teknik Üniversiteler olarak yeni işbirlikleri ve istişareler için yapılan bu anlamlı ziyaretin, ortak projeler ve Ar-Ge faaliyetlerinin yürütülmesi için önemli bir başlangıç olduğunu ifade etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu’yu ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu ise nazik ev sahipliği için Rektörümüze teşekkür ederek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.