Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e Karatay Kılıçarslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüründen Ziyaret

KTÜN Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Karatay Kılıçarslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü M. Sadullah Özuygur’u makamında ağırladı.  Okul Müdürü M. Sadullah Özuygur, Rektörümüzle yaptığı görüşmede okulda yapılan projelerle ilgili bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Okul Müdürü M. Sadullah Özuygur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  Konya Teknik Üniversitesinin, bilgi ve birikimini Mesleki Teknik Anadolu Liseleri ile paylaşmaya hazır olduğunu söyledi. KTÜN olarak farklı proje ve etkinliklerde öğrencilerin geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmeye katkı sunabileceklerini dile getirdi.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik