Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’ten ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e Ziyaret

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette iki üniversite arasında bilimsel, kültürel ve teknolojik işbirliği ile ortak yürütülecek projeler hakkında istişarede bulunuldu.

Nazik misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin’e teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, “Üniversite olarak iç ve dış paydaşlarımızla olduğu kadar bölge üniversiteleriyle de diyalogumuzu geliştirmeyi önemsiyoruz. Bu anlamda Aksaray Üniversitesi ile kurduğumuz iş birliklerini daha da ileriye taşıma arzusundayız. ASÜ ile birlikte ortak projelerde yer almaktan büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf  Şahin ise, “ Aksaray ve Konya tarım ve sanayi başta olmak üzere pek çok alanda kıymetli değerlere sahip. Aynı havzada yer alan, birbirine çeşitli parametreler bakımından yakınlık içinde olan yükseköğretim kurumlarının iş birliği içinde olması, yeni ve farklı projelerin üretilebilmesi açısından avantaj teşkil etmektedir. KTÜN ile bilimsel, kültürel ve teknolojik bakımdan de kurduğumuz iş birliklerini geliştirmek arzusundayız” dedi.

Ziyaret, plaket takdiminin ardından, ortak yürütülecek projeler ilişkin istişare ve iyi niyet temennisiyle son buldu.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Babür Özçelik