Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’ten Öğrencilerimize TEKNOFEST Mesajı

Sevgili Gençler,

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. Yarışmalar için son başvuru tarihi 20 Kasım 2022 olarak belirlendi.

TEKNOFEST, Cumhuriyetimizin 100. Yılında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenecek. Yarışmaların final etapları ise Ankara, İzmir, Aksaray ve Kocaeli’de gerçekleştirilecek.

Akademik paydaş olduğumuz bu festivalde, Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerimizin projeleri her yıl çeşitli kategorilerde almış oldukları derecelerle bizleri gururlandırdı.

Ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak adına hazırlanan projelerin sayısının önümüzdeki yıllar da daha da artarak devam edeceğine inanıyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Festival coşkusunu Türkiye’nin dört bir yanına taşıyan TEKNOFEST’te Konya’mızı ve Üniversitemizi en güzel şekilde temsil edecek projelerle başvurularda bulunmanızı temenni ediyor, başarılar diliyorum.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Osman Nuri Çelik