Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Düzenlenen Bayramlaşma Etkinliğinde Akademik ve İdari Personelimizle Bayramlaştı

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, düzenlenen bayramlaşma programında akademik ve idari personelimiz ile bayramlaştı.

Gelişim Yerleşkesi Rektörlük Binasında gerçekleşen bayramlaşma programına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Deveci,  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Karaman, Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kuş,  Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter Kamil Gök, daire başkanları ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz programa katılan personelimizin bayramını kutlayarak davetlilerle sohbet etti. Bayramlaşma Programı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.