Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’ten İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile bir araya gelerek bölüm bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Toplantıda, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde yapılan toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Genel Sekreter Kamil Gök, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kamanlı ve bölüm akademisyenleri katıldı.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Rektörümüzün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kamanlı ise bölümde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, İnşaat Mühendisliği Bölümünün üniversite – sanayi işbirliğine yönelik önemli projelerin yapıldığını, fakültemize ve üniversitemize akademik katkı sağladığını ifade ederek,  bölüm yönetimine ve akademisyenlerine teşekkürlerini sundu.

Toplantı, görüş ve önerilerinin dile getirildiği soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.