Rektörümüz “Konya Üniversite Tanıtım Günleri” Kapsamında Düzenlenen Fuara Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik “Konya Üniversite Tanıtım Günleri” kapsamında üniversite adaylarına yönelik düzenlenen fuarda standımızı ziyaret etti. Selçuklu Belediyesinin desteğiyle düzenlenen fuar ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda, üniversitelerin yetkilileriyle yüz yüze görüşme imkanı bulan öğrenciler, bölümler, yurt dışı imkanları, çift ana dal, yan dal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar, tercih ve sıralama ile üniversite eğitimiyle ilgili her konuda detaylı bilgi alma imkanı buldu.

Konya ve ilçelerinden, özel ve devlet okulu olmak üzere çok sayıda okul ve öğrenciye ev sahipliği yapan fuar iki gün boyunca ziyaretçileriyle buluştu.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik