Rektörümüzden Akademik Teşvik Komisyonunda Görev Alan Öğretim Üyelerimize Teşekkür

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunda görev alan akademisyenlerimize katkılarından dolayı “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunda görev alarak gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Havva Filiz Meşhur, Prof. Dr. Mustafa Tabakcı, Prof. Dr. Süleyman Bahadır Yüksel, Prof. Dr. Abdullah Selçuk Kurbanlı, Prof. Dr. Mahmut Kuş, Prof. Dr. Cengiz Okuyucu ve Prof. Dr. Ayhan Göktepe Rektörümüzden Teşekkür Belgesi aldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen programa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya ve Prof. Dr. Hüseyin Deveci de eşlik etti.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Osman Nuri Çelik