Rektörümüzden KTO Teknoloji Eğitim Kampüsüne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve beraberindeki heyet, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç,  Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Turan ile birlikte, KTO Teknoloji Eğitim Kampüsünü ziyaret etti. Merkezde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Rektör yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yakup Kara ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Akif Durdu ve Doç. Dr. Bayram Akdemir ziyarete katılan isimler arasında yer aldı.