Türkiye’nin Önde Gelen Şirketlerinin Üst Düzey Yöneticileri Konya Teknik Üniversitesi’nde Buluşuyor

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen ve Ülkemizin tanınmış markaları ve şirketlerinin üst düzey yöneticilerini bir araya getiren  “Devlerin Buluşması ‘14” etkinliği Üniversitemiz ev sahipliğinde 16-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleşecek etkinlik, Üniversitemiz ve Konya’nın diğer üniversitelerde öğrenim gören öğrencileri bir araya getirerek geleceğin mühendisleri, girişimcileri ve iş adamlarına yepyeni bir bakış amacı kazandırmayı amaçlıyor. Etkinlikte, şirketlerin üst düzey yöneticileri öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaracak.