TBMYO Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’in Katılımıyla Gerçekleşti

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi akademik kurul toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’in katılımıyla gerçekleşti.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen toplantı da Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Murat Selek, Öğr. Gör. Durmuş Ali Açıkel ve Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, 1978 yılından bu yana Teknik eğitimin gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojik donanıma sahip, sanayinin ve sanayicinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz önemli çıktılar ortaya koyan, Ar-Ge faaliyetleri yürüten ve yayın yapan öğretim elemanlarımızdan oluşuyor. Öğretim elemanlarımıza bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Üniversitemiz Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksinde ilk 50 üniversite arasında yer alıyor. Yeni kurumsal kimliğe sahip bir üniversite olarak tabi ki bu önemli bir başarı ancak yeterli değil hedefimiz ilk 10 üniversite orasında yer almak. Bunun içinde atılacak adımları ekip arkadaşlarımızla belirledik. Çünkü üniversitemizin bu hedefe ulaşacak alt yapı ve öğretim elemanı kapasitesi var. İnanıyoruz ki bu hedefimize ulaşacağız. Üniversite ve meslek yüksekokulumuz adına bahar döneminin başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur ise MYO bünyesinde gerçekleştirilen uzaktan öğretim faaliyetleri, akademik ve idari kadro, bölümler ile MYO’nun fiziki durumuna ilişkin bilgilendirici sunum gerçekleştirdi.  Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Babür Özçelik