Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulumuzda Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Üniversitemiz Teknik Bilimleri Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, gerçekleşen Mezuniyet Töreni ile ailelerinin ve hocalarının gurur dolu bakışları eşliğinde, mezuniyet heyecanını yaşadı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulumuz bünyesinde bulunan toplam 12 bölümde okuyan öğrencimiz aldıkları iki yıl eğitimin ardından Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleşen Mezuniyet Töreni ile mezun sevinci yaşadı.

Törende dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgesi verildi. Heyecanlı ve gururlu anların yaşandığı törende yakın zamanda kaybettiğimiz Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Selek de anıldı.

Gerçekleşen mezuniyet töreninde konuşan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altın, öğrencilerini mezun etmenin heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, mezuniyetin ardından geleceklerini çizme noktasında tavsiyelerde bulundu. Doç. Dr. Altın, öğrencilere başarılı bir gelecek dilediğini sözlerine ekledi.

Törene Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Yardımcıları Prof. Dr. Esra Yel, Doç. Dr. Gürol Önal, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altın, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Prof. Dr. Mevlüt Uyan ile Emekli TBMYO Müdürümüz Prof. Dr. Cemil Sungur katıldı. Akademik idari personel ile ailelerin de katıldı. Tören çekilen mezuniyet fotoğraflarının ardından sona erdi.