Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik Bölümü Öğrencilerine Sektörel Eğitimler

Konya’da faaliyet gösteren Simya Hidrolik ve Otomasyon Genel Müdürü İsmail Şahin ve Proje Mühendisi Esat Şahin tarafından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik bölümü öğrencilerine Hidrolik ve Pnömatik hakkında son gelişmeler ile ilgili eğitim verildi. Eğitime katılan öğrencilere firma tarafından çeşitli hediyeler ve eğitim sertifikaları takdim edildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın eğitim ve değerli tecrübelerini aktardığı için İsmail Şahin’e teşekkür plaketi takdim ederek işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulundu. Firma tarafından eğitim sonrası mini bir sınav yapılarak en başarılı öğrenciye akıllı saat hediye edildi.