Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi Hizmete Açıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri başta olmak üzere akademik ve idari personelimize hizmet verecek olan yemekhane hizmete açıldı.

Petek Plastik A.Ş’nin destekleriyle hizmete alınan yemekhane açılışına, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur,  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Karaman, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen, Genel Sekreter Kamil Gök,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya,  Petek Plastik A.Ş temsilcileri ile görevli personel katıldı.

Açılışta kısa bir değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, yemekhanenin tüm öğrenciler, akademik ve idari personel için hayırlı olmasını diledi. Desteklerinden dolayı Petek Plastik A.Ş temsilcilerine teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik öğle yemeğini davetlilerle birlikte yedi.

Toplam 200 kişi kapasiteli yemekhane 11.30-13.30 saatlerinde açık olacak.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Osman Nuri Çelik