TRT’den “Kudüs Çalışma Grubu Web Sitesi” Çalışmasıyla Öğrencimize Ödül

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Beytullah Aydoğan, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışması Dijital Yayıncılık kategorisinin İnternet Sitesi başlığında “Kudüs Çalışma Grubu Web Sitesi” çalışması ile birinci oldu.

Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri çerçevesindeki çalışmalarını desteklemek, gençleri özgün fikir ve yaratıcı projeler üretmeye teşvik amacıyla, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında Görsel Yayıncılık, Radyo Yayıncılığı, Dijital Yayıncılık, İletişim Kampanyası isimli 4 kategori altında 13 alt başlıkla düzenlediği yarışmada 127 üniversiteden 2072 öğrenci 1390 eser ile başvuru yapıldı.

Yarışmacılar ön değerlendirme sürecinin ardından 48 üniversiteden 172 öğrenci 129 eser ile finale kaldı. Seçici kurul değerlendirmeleri sonrasında dereceye giren eserler düzenlenen törenin ardından sahiplerini buldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.