YÖK Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporuna Göre Üniversitemiz Yükselişte

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu” 2023 verileri açıklandı. Üniversitemiz, Endeksli dergi ve kitaplarda uluslararası iş birliği ile yayımlanmış yayın oranına göre devlet ve vakıf üniversiteleri arasında ilk 3 üniversite arasında yer aldı.

YÖK tarafından Eğitim ve Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Proje ve Yayın,  Uluslararasılaşma, Sürdürülebilirlik, Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk başlıklarında hazırlanan raporda hesaplamalar üniversitelerin kendilerine ait geçmiş verileri dikkate alınarak yapıldı. Uluslararasılaşma başlığında, Endeksli dergi ve kitaplarda uluslararası iş birliği ile yayımlanmış yayın oranına göre Üniversitemiz ilk 3 üniversite arasında yer alarak 2023 yılı içerisinde istikrarlı gelişimini sürdürdü.

Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu ulaşmak için tıklayınız.