‘15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ Kapsamında Hazırlanan “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” Sergisi Açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi Fuaye alanında gerçekleştirilen ve 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların karelerinden oluşan “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” fotoğraf sergisi Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in katılımı ile açıldı.

Sergi açılışına 15 Temmuz gazimiz ve aynı zamanda Makine Mühendisliği 1994 Mezunumuz İbrahim Özen ile birlikte Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kuş, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter V. Kamil Gök, Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri kapsamında hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin verdiği mücadelenin fotoğraflarla anlatıldığı sergi, Rektörümüz ve 15 Temmuz Gazimiz İbrahim Özen ile açılışını yapmasının ardından davetlilerle beraber gezildi. Sergide Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan kitap köşesi davetlilere tanıtıldı. Yine Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından hazırlanan film gösterimi ile üniversitemiz öğrencilerinin okuduğu ‘Vatan ve Biz’ şiir videosu sergiye katılan davetlilere sunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında hazırlanan “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” fotoğraf sergisi 6 Temmuz Perşembe günü Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, 7 Temmuz Cuma günü ise Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunda gezilebilecek.