“21. Yüzyılın Düşünen ve Öğrenen Bireyi Olmak” Etkinliği Gerçekleşti

Üniversitemiz KTÜN Kalite Kulübü ile Öğrenme ve Öğretme Ofisi iş birliğinde düzenlenen “21. Yüzyılın Düşünen ve Öğrenen Bireyi Olmak” konulu konferans akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Gelişim Yerleşkesi Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlik Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Arslantaş’ın katılımı ile gerçekleşti. Katılımcılardan oldukça ilgi gören etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Arslantaş, bellek ve dikkat gelişimi, öğrenme süreci, kalıcı öğrenmenin önemi, bilgi işleme sürecine göre öğrenme konularına değinerek katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Karabörk tarafından Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Arslantaş’a teşekkür belgesinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.